Св. преп. Бенедикт Нурсийски.


Именици: Венедикт (гр.”благословен”), Бенедикт,..

Световен ден на съня. Световен ден на реките.

Мар 14

Именици: Венедикт (гр.”благословен”), Бенедикт,..

Световен ден на съня. Световен ден на реките.

x