Св. свщмчк Дионисий Ареопагит, еп. Атински. Преп. Йоан Хозевит.


Роден е Евлоги Георгиев 1819г. – 1897г., виден Български предприемач.

Окт 3

Роден е Евлоги Георгиев 1819г. – 1897г., виден Български предприемач.

x